Piaf og Aznavour Hymne til Kærligheden

2019-03-01 22:00:00 Started : 281 day(s) 2019-03-02 01:00:00 Started : 281 day(s)

My Fair Ladies, Copenhague, Mikkel Bryggers Gade 11 st.th., Denmark

Description

299,- Billet inkl. 1 Daiguire (Cher, Liza Minelli, Eurovisjus eller Greta Garbo) på dagen.

Vi mødes på MFL kl 22 og går i samlet flok til Det Ny Teater.

Information
TO LEGENDER AF SAMME TID
OFF Det Ny præsenterer “ Piaf & Aznavour” i Sceneriet under Det Ny Teater med premiere 26. februar 2019. Cabareten med undertitlen “Hymne til kærligheden” er en hyldest til to af de største franske sangere nogensinde - Edith Piaf og Charles Aznavour. Sidstnævnte døde 1. oktober i år - 94 år gammel - og var i sine unge år elev af Edith Piaf. 

På Det Ny Teater vækkes de to store legender til live igen i en cabaret, der inkluderer deres største sange. Publikum vil bl.a. kunne opleve Piafs ”La vie en rose” og “Non, je ne regrette rien”, og blandt Aznavours klassikere “Yesterday, when I was young” og “She”. Gennem disse - og mange andre store sange - fortælles historier om livets essentielle og eviggyldige temaer - ikke mindst kærligheden. Der synges primært på dansk, men der vil også forekomme numre på engelsk og fransk.

FORTÆLLINGEN OM DEN ÆLDRE KVINDE OG DEN YNGRE MAND!
I denne nyskrevne cabaret belyses også det lidt forbudte kærlighedsforhold mellem en ældre kvinde og en yngre mand. Piaf var storforbruger af mænd - gerne yngre. Aznavour var ganske ung da han mødte den noget ældre legende. Hvorvidt de havde et forhold vides ikke, men Aznavour udtalte mange år efter Piafs død: “ Jeg var forelsket i hende.....i 8 dage!”.

Informations

Categories:

Frequenting: Inconnu
Participants and interested FB module

Powered by:
My Fair Ladies

Audience:
Gay

Homepage:
https://www.facebook.com/events/258795668319089

Homepage 2:
https://www.myfairladies.dk

Prices:
229,00DKK