Par T Time

2020-03-21 20:00:00 Started : 115 day(s) 2020-03-22 01:00:00 Started : 115 day(s)

Partycentrum Hipper & kolfbaan, Gorinchem, Torenstraat 1a,, Netherlands

Description

Na het succes van Par T Time 10, de eerste echte feestavond georganiseerd door Par T Time, volgt op 21 maart 2020 Par T Time in de avond. Een feestavond die nog leuker en gezelliger moet worden dan Par T Time 10.


Het feest
Het is zaterdag avond en je komt uit de parkeergarage gelopen waar je zojuist jouw auto gratis hebt geparkeerd. Je bent klaar voor een wandeling van slechts enkele minuten in hartje Gorinchem. Je weet, na die paar minuten over straat wacht daar een feest waar je lang naar hebt uitgekeken. (de locatie is overigens nog geen 10 minuten lopen vanaf het station)

Het feest wordt georganiseerd in een van de mooie zalen van Hipper & de Kolfbaan in hartje Gorinchem. Het personeel Hipper & de Kolfbaan is zeer vertrouwd met onze doelgroep dus daar hoeft absoluut geen zorg over te bestaan.

Wat je ook bent en of je nou graag met de voetjes van de vloer gaat, een muurbloempje bent of juist iemand die een ander de hele avond de oren van het hoofd kletst, je bent van harte welkom bij Par T Time in de Avond.


Wat mag je verwachten
Je zult worden ontvangen met een lekkere bubbel of ander lekkers.
Tijdens de avond zal je niets te kort komen. Er is onbeperkt drinken (koffie, thee, fris, bier en wijn) en tijdens de avond zullen er lekkere hapjes en snacks worden geserveerd.

Tijdens de avond zal er worden gezorgd voor een prettige muzikale invulling. Een ding is zeker, de voetjes kunnen van de vloer. Maar laat je verder gewoon verrassen.


Kleding / dresscode
Voor wat betreft is het verhaal heel eenvoudig. De dresscode is casual, maar wanneer jij je helemaal happy voelt in een chique jurk is dat helemaal prima.


De prijs
Voor niets gaat de zon op, voor een feestje geldt dat helaas niet.
Voor deze leuke en verzorgde avond geldt een toegangsprijs van € 47,50 per persoon. Dat is inclusief de bubbels, alle overige dranken en alle hapjes.
De bijdrage voor het feest dient vooruit te worden betaald. Informatie over de betaling zal per e-mail verlopen. Door de wijze van organiseren, is teruggave van de bijdrage niet mogelijk.


Deelname
Wanneer jou dit alles aanspreekt en je wilt dit feest niet missen, meldt je dan aan (eventueel met partner, vrienden, etc.) via de website. Dit is echt de enige mogelijkheid om je aan te melden.

Informations

Categories:

Frequenting: Inconnu
Participants and interested FB module

Powered by:
Par T Time

Audience:
Gay

Homepage:
https://www.facebook.com/events/419128672225166

Homepage 2:
https://www.par-t-time.nl